2012. február 27., hétfő

Indokínai turmix

Tádáám, kedves hölgyek és urak, fiúk és lányok, kicsik és nagyok - két és fél nap hegesztésének eredményeként megszületett a képes-zenés összefoglaló videó a 3 hetes indokínai túráról.

Vietnámiak, kínaiak, thaiok, laók, minden amit esznek-isznak-építenek, ahogyan hétköznapjaikat élik, ahogy halnak és ünnepelnek - szóval mindez belesűrítve egy 10 perces videóba, alaposan megfűszerezve jó sok helyi, vagy helyi gyökerű zenével.

És az ahogyan sejthető volt: már a videó készülte alatt eldőlt, hogy még mindenképpen vissza fogok térni ide, hiszen három hét alatt csak a felszínét karcolhattam ennek a fantasztikus világnak. Elsősorban a városokon kívüli fel nem fedezett tájak érzéséért mennék: a lépcsőzetes rizsföldekért, az Isten háta mögötti laoszi hegyekért és vízesésekért, a Ha Long öbölért, a Hue-i császárvárosért, Hoi An-ért, Da Lat-ért, Chiang Mai-ért, na és a másik kalandos úticélért, Burmáért. :)
I

 

A klip HD minőségben lett feltöltve, ezért érdemes teljes ablakban nézni! (YouTube ikon a videó alján, "watch on Youtube", vagy a videó tetején lévő linkre kattintani)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése